About us

ABOUT US.

Fluturi.me është koncepti i parë mbarëshqiptar në tregtinë e udhëtimeve që është i bazuar krejtësisht online dhe përmes telefonit në ofrimin e shërbimeve rreth rezervimit dhe shitjes së aviobiletave dhe shërbimeve tjera ndërlidhëse. Po ashtu fluturi.me është një portal ku ju mund të informoheni rreth të gjitha fluturimeve dhe produkteve tjera turistike që ndërlidhen me Ballkan në çdo vend dhe në çdo kohë, shpejt dhe sigurt. Duke përdorur motorë më të avancuar të kërkimit, ne përmes faqes fluturi.me kemi arritur t’ju ofrojmë informata të sakta mbi lidhjet më të mira dhe çmimet të volitshme në treg për Eksploro nga dhe për në Ballkan, gjitha këto në gjuhën shqipe. Fluturi.me është e lidhur me sistemet e rezervimeve të kompanive të sigurta si të tipit linjë dhe atyre low-cost për t’ju ofruar juve ofertën më të mirë dhe të lirë në treg në çdo kohë. Fluturi.me mbështetet edhe nga një qendër e rritjeve ku stafi ynë ju shërben në çdo pyetje që ju keni. Blerjet e biletave mund t'i bëni sigurt përmes kartelës suaj të kreditit apo përmes transferit bankar në Kosovë, Gjermani apo Zvicër.