O nama

 
O fluturi.me

Je web stranica u vlasništvu su pokrenuti od strane tvrtke „Gearsup Solutins Shpk” registrirana na Kosovu od 2012. godine.

prodaja i distribucija tvrtke upravlja preko sestrinske tvrtke Fluturime putovanja u Zagrebu, Hrvatska.

Dioničari našeg poduzeća su Albion Idrizi i Besim Idrizi. Albion ima MBA u zrakoplovstvu i ima više od 26 godina iskustva u putovanju i turizmu. On je u različitim ulogama upravljanja, djelovao kao IATA trenera i industrije savjetnik prije nego što je postao poduzetnik. Besim Idrizi je uspješan poduzetnik u New York, SAD želi podršku zapošljavanju i razvoju u svojoj zemlji porijekla - Kosovo.

Naš tim
Albion Idrizi - Managing Partner
Erita Keçmezi - Turistički savjetnik
Gresa Puka - Turistički savjetnik
Egzon Simnica - Turistički savjetnik
Yllka Jetullahu - Voditelj financija
Sadete Hamiti - Osmani - domaća
Mentor Bytyqi - Opći Maintanance


Zašto fluturi.me?
• Na fluturi.me ste dobili sve što je potrebno rezervirati putovanje ili s Kosova, sigurno i brzo iz svugdje u svakom trenutku.
• Možete dizajnirati vlastitu paket, pregledavati kroz pre-dizajniran paketa mi odobrenih za vas ili samo rezervirati pojedinačne proizvode prema potrebi.
• Budite to let, smještaj, najam automobila, transfer, organizacija turističkog obilaska, kartu ili drugi turistički proizvod, možete pronaći i rezervirati ih sve na fluturi.me.
• Snažan motor kombinira vlastite proizvode s onima iz naših pouzdanih partnera na jednostavan i čist zaslon koji uključuje sve potrebne informacije.
• Iz računala, tableta ili mobilnog možete pretraživati, knjiga i platiti svoje putovanje. Naš pozivni centar je spreman da vam pomogne u bilo kojem trenutku ako zatrebate pomoć oko planiranja putovanja.