blog image

Qytetet më të lira në Evropë

Edhe pse Rumania ka qytete tjera shumë të bukura, Bukureshti duket të konkurrojë në këtë drejtim sa i përket joshjes së turistëve të huaj nga perëndimi.

image
blog image

Qytetet më të vizituara në Evropë

E zhurmshme, kumbuese dhe me të vërtetë shumë kulturore, Londra është një megapolis i njerëzve, ideve dhe energjisë. Kryeqyteti dhe njëherësh qyteti më i madh i të dyjave...

image