blog image

Fluturimi ju dehidron

Fluturimi është njëra ndër shkaqet kryesore që shkakton dehidrim, prandaj për të mos na ndodhur kjo ju japim një këshillë shumë të thjeshtë — pini ujë. Filloni të pini ujë posa të shkoni në aeroport, por jo aq shumë saqë nuk mund ta mbani dot. Duhet llogaritur...

image

blog image

Dhjetë filmat më të mirë që lidhen me aviacion

Jeni i pasinouar pas filmit dhe pas aviacionit? Atëherë më poshtë keni listën e dhjetë filmave më të mirë që lidhen me aviacionin dhe fluturimin në përgjithësi. Të dyja këto zbulime të mrekullueshme nga njeriu, filmat dhe aviacioni, u paraqitën pothuajse në të...

image

blog image

Aeroportet më të mira për fluturimet lidhëse

Për udhëtarët që vijnë nga Amerika Veriore, për të udhëtuar në shumicën e qyteteve evropiane, patjetër se duhet ta kenë një fluturim lidhës. Planifikoni fluturimin tuaj në një aeroport që ofron shërbime të mira, i lehtë për t'u naviguar dhe ju do ta keni shumë...

image

blog image

Të drejtat e udhëtarëve në shqip

Udhëtarët të cilët janë të ngujuar në aeroporte duke pritur bagazhin e humbur tani mund të përdorin falas aplikacionin e mobilit për të kontrolluar të drejtat e tyre mënjëherë në vendin e ngjarjes. Bashkimi Evropian është zona e vetme në botë ku qytetarët janë të...

image

blog image

Aeroportet më të mira për të pushuar

Për 17 vite me radhë udhëtarë të ndryshëm kanë dhënë vlerësimet e tyre në SleepingInAirports për aeroportet, jo vetëm sa i përkert komfortit në fjetje, por edhe shërbimet dhe pajisjet që ofron gjatë ndalesës suaj atje. Edhe pse asnjë aeroport nuk është i përsosur...

image

blog image

Planifikoni udhëtimin tuaj me TripIt

TripIt është një ndër ato aplikacionet që nuk do dhe shumë parathënie. Kur është puna për planifikimin e udhëtimeve, ky aplikacion nuk ju sugjeron juve ndonjë destinacion, apo t'ju ndihmojë ju që të planifikoni mënytën më të mirë se si ta shpenzoni kohën tuaj në ndonjë...

image

blog image

Gjeni ulëset më të mira

Adria Airways planifikon të zgjerojë bazën e saj në Tiranë gjatë vitit të ardhshëm me disa destinacione të reja. Në një intervistë për portalin Sierra5, CEO i Adria Airways Mark Anzur u shpreh, "Tirana është shumë e rëndësishme për ne dhe ne do të vazhdojmë ta zhvillojmë...

image

blog image

Çfarë të marrim për udhëtime

Lista e gjërave që duhet t’i merrni për udhëtime të shkurtra jashtë vendit, në mënyrë që të mos harroni gjërat më të rëndësishme. Duke filluar nga gjërat më elementare, si rrobat e brendshme, zyrtare, këpucë, pastë dhëmbësh, mbushës, e deri tek ato më të hollësishmet si librat, ombrella, etj.

image