blog image

Çfarë janë fluturimet charter dhe si mund të rezervoj

Fluturimet charter janë fluturime jo të rregullta të cilat nuk paraqiten në sistemet e rezervimeve, përfshirë këtu edhe sistemin tonë ePower. Sidoqoftë ato janë një mjet transportues i sigurt dhe i volitshëm, posaçërisht jashtë sezonit. Biletat për këto fluturime mund t'i bleni tek ne duke thirrur përmes numrave të telefonit kontaktues. Ne publikojmë për ju çdo ditë të punës çmimet e fluturimeve charter që mund ta shkarkoni më poshtë. Për fluturime të rregullta si dhe ato tej-oqeanike mund të rezervoni këtu.