blog image

Si të rezervoni biletën, hotelin dhe veturën

Udhëzues hap pas hapi shumë i nevojshëm se si të kryeni një rezervim në Fluturi.me. Të gjitha këto hapa janë të ilustruara përmes videos të cilëen e kemi përgatitur.

image

blog image

Mënyrat e pagesës në Fluturi.me

Këtu do të gjeni informatat më të hollësishme se si mund të kryeni pagesat e biletave në Fluturi.me, duke filluar nga pagesa përmes bankës, kredit kartës, etj.

image

blog image

Si të rezervoni bileta të lira

Si të rezervoni me çmime më të lira? Aq më shumë që dini rreth sistemit të rezervimit, aq më lehtë e keni të gjeni çmime shumë më të volitshme. Këto këshilla mund t’ju hyjnë në punë herën e ardhshme që do të rezervoni.

image

blog image

Si të rezervoni në Fluturi.me

Udhëzues hap pas hapi shumë i nevojshëm se si të kryeni një rezervim në Fluturi.me. Të gjitha këto hapa janë të ilustruara përmes videos të cilëen e kemi përgatitur.

image