Misioni dhe vizioni

Misioni fluturi.me është t’i bëjmë klientet të ndihen të shërbyer drejt, saktë dhe sigurt në planifikimin dhe menaxhimin e udhëtimeve të tyre për dhe nga Ballkani duke ofruar produkte të përshtatshme nga operatorët e përzgjedhur me çmim më të lire se në agjencitë konvencionale, në çdo kohë dhe vend online përmes faqes apo në telefon përmes qendrës sonë të thirrjeve. Vizioni ynë është intergimi i tërësishem i të gjitha produkteve dhe operatorëve turistikë në treg duke mundësuar klientit paketimin automatik të produkteve dhe shërbimeve turistike sipas dëshirës dhe buxhetit (dynamic packaging).

Partnerët

Ne ofrojmë produktet e të gjitha operatorëve që operojnë në Ballkan si Croatian Airlines, Turkish Airlines, Adria Airways, Austrian, Swiss, Easyjet, Wizzair, Alitalia, Blue Panorama, Air Prishtina, Kosova Airlines, Fly Albania, Pegasus, Fly Dubai etj.