Wizz Air është aviokompani low-cost me bazë në Budapest dhe ka flotë moderne prej 48 aeroplanëve duke shërbyer në 97 destinacione të ndryshme. Wizz Air u formua në vitin 2003, ndërsa fluturimin e saj të parë inaugurues e realizoi në 19 maj 2004.